LiefsTHUIS is de webshop van THUIS lunch&living, een eet- en woonwinkel in Dronten. Net als in onze winkel, willen wij bij LiefsTHUIS onze verfrissende kijk op eten en wonen laten zien. Bij LiefsTHUIS vind je mooie producten die zich snel bij je THUIS voelen. Wij selecteren de mooiste items voor bij jou thuis. Bij ons vind je heerlijke eetproducten uit Italië, mooie producten van Scandinavisch design, maar ook producten van Hollandse bodem. Hiervoor houden wij de nieuwste trends in de gaten op gebied van eten en wonen.

Eenmaal bij ons THUIS? Je wilt niet meer weg. Door de persoonlijke aandacht (die wij heel belangrijk vinden), het fijne THUISgevoel, de online interieuradviezen en door aan de wensen te voldoen van onze klanten maakt LiefsTHUIS, al vanaf 2012, een unieke en bijzondere webshop waar iedereen zich THUIS voelt.

Mochten er vragen zijn, opmerkingen of tips over onze webshop? Wij horen graag wat wij beter kunnen doen of wat we kunnen veranderen om jullie een nog beter THUISgevoel te geven. Helemaal fan? Ook dat horen we natuurlijk heel erg graag.

Veel plezier in onze webshop, voel jij je al THUIS?

LiefsTHUIS

 

© 2012 - 2018 LiefsTHUIS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel